Welkom bij weer een gloednieuwe aflevering van de Let’s Play van #AssassinsCreedOdyssey (#ACOdyssey), op mijn kanaal #D3NNAD3N.

Ik hoop dat jullie zin hebben in de vervolging van dit Griekse avontuur. Ik speel de game op de PlayStation 4 Pro in 4K. De serie wordt ook in 4K (2160p60) geüpload. Bedankt ‘Ubisoft Nederland’, voor het versturen van mijn Assassin’s Creed® Odyssey GOLD Edition (reviewcopy)

Bedankt voor het kijken, ▪ D3NNA ツ

✔ Duimpje omhoog
✔ Abonneer
✔ Deel

ZAKELIJK CONTACT
▪ d3nnad3n@gmail.com

Wist je al dat je LID kan worden van mijn kanaal? Naast dat je me hiermee maandelijks financieel support (credit card, GooglePay of PayPal), krijg je toegang tot exclusieve loyaliteitsbadges naast je naam, die te zien zijn in reacties onder video’s. De badge staat ook naast je naam in chats van livestreams / premières. Ook ontgrendel je unieke ‘D3NNAD3N emotes’ voor in de live-chat! 🙂

________________________________________________

Over: Assassin’s Creed® Odyssey (PS4 Pro)

“Schrijf je eigen epische heldenverhaal en word een legendarische Griekse held in Assassin’s Creed® Odyssey, een inspirerend avontuur waar jij het lot afdwingt en je je eigen pad bepaalt. Beïnvloed de loop van de geschiedenis terwijl een rijke en continu veranderende wereld wordt gevormd aan de hand van jouw beslissingen. Jouw beslissingen vormen de wereld om je heen. Met meer dan dertig uur aan dialogen en meerdere spelverlopen ervaar je een levendige, dynamische wereld die continu in ontwikkeling is en reageert op al je besluiten..”
________________________________________________

SUPPORT #D3NNAD3N MET EEN DONATIE!

SCHAF VIA DEZE LINK JOUW NIEUWSTE GAMES EN ACCESSOIRES AAN OP G2A.COM!

G2A.COM GOLDRUSH LINK!

Meer Let’s Plays zien? Check mijn afspeellijsten:

Abonneer op mijn YouTube kanaal:

VOLG OP TWITCH

D3NNAD3N Discord:

________________________________________________

❤ VOLG #D3NNAD3N OP SOCIAL MEDIA !!
▪ Facebook |
▪ Twitter |
▪ Instagram |
▪ Tumblr |
▪ SoundCloud |
▪ YouTube |

D3NNAD3N Merchandise™

PSNProfiles (PlayStation Trophylist)

7 comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: